Ρομποτική Χειρουργική

Η ορθοπεδική χειρουργική με ρομποτικό βραχίονα Mako χρησιμοποιείται για μερικές και ολικές αντικαταστάσεις γόνατος και ολικές αντικαταστάσεις ισχίου

Ρομποτική Χειρουργική

Title:

Description:

Ρομποτική Χειρουργική

Η ορθοπεδική χειρουργική με ρομποτικό βραχίονα Mako χρησιμοποιείται για μερικές και ολικές αντικαταστάσεις γόνατος και ολικές αντικαταστάσεις ισχίου

Η ορθοπεδική χειρουργική με ρομποτικό βραχίονα Mako χρησιμοποιείται για μερικές και ολικές αντικαταστάσεις γόνατος και ολικές αντικαταστάσεις ισχίου. Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών αντικατάστασης της άρθρωσης, ένας χειρουργός κόβει τα κατεστραμμένα οστά και τα αντικαθιστά με τεχνητά εξαρτήματα κατασκευασμένα από μέταλλο και πλαστικά υψηλής ποιότητας.

 

Αρθροπλαστική ισχίου

Η αντικατάσταση ισχίου, που ονομάζεται επίσης αρθροπλαστική ισχίου, είναι μια χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του πόνου του ισχίου. Η χειρουργική επέμβαση αντικαθιστά μέρη της άρθρωσης του ισχίου με τεχνητά εμφυτεύματα. Ο στόχος της διαδικασίας είναι να σας επιτρέψει να συνεχίσετε τις καθημερινές δραστηριότητες και να ασκηθείτε με λιγότερο πόνο.

 

Αρθροπλαστική γόνατος

Η χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης γόνατος (αρθροπλαστική γόνατος) μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου και στην αποκατάσταση της λειτουργίας σε τραυματισμένες αρθρώσεις. Η διαδικασία περιλαμβάνει την αποκοπή των κατεστραμμένων οστών και την αντικατάστασή τους με μια τεχνητή άρθρωση (προσθετική) από μέταλλο και πλαστικά υψηλής ποιότητας.

 

 Πώς μπορεί να βοηθήσει η ρομποτική

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποικιλίες ρομποτικής βοήθειας που χρησιμοποιούνται για την ορθοπεδική χειρουργική. Μια αξονική τομογραφία πριν από τη χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιείται για να προγραμματιστεί ακριβώς πόσο οστό πρέπει να αφαιρεθεί και να βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της ακρίβειας της ευθυγράμμισης και της τοποθέτησης του εμφυτεύματος.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, ο ρομποτικός βραχίονας διασφαλίζει ότι αυτό το σχέδιο τηρείται επακριβώς έτσι ώστε να αφαιρεθεί αρκετό, αλλά όχι πάρα πολύ κόκκαλο.

Μία από τις δυσκολίες της χειρουργικής αντικατάστασης της άρθρωσης είναι η τοποθέτηση των επιμέρους εξαρτημάτων της τεχνητής άρθρωσης όσο το δυνατόν ευθυγραμμισμένα, ώστε να λειτουργούν ομαλά. Ο ρομποτικός βραχίονας παρέχει οπτική και ακουστική ανατροφοδότηση για να βοηθήσει τον χειρουργό.

Category
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας και κλείστε το επόμενο σας ραντεβού.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε για ορθοπεδικά θέματα.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας και κλείστε το επόμενο σας ραντεβού.

© 2023 Georgios Papadakis, All Rights Reserved

Powered By

κατασκευη ιστοσελιδων

© 2023 Georgios Papadakis, All Rights Reserved


Powered By

κατασκευη ιστοσελιδων


Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.